4 annosta
Ainekset:
600 g ahvenfileitä
150 g siitakesieniä
1 dl kaprista
1 dl smetanaa
0,5 dl parmesan-juustoa
0,5 dl silputtua ruohosipulia
0,5 dl silputtua persiljaa
2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
musta- ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje:
n. 150 g ahvenfileitä henkeä kohden
Poista ahvenfileistä keskiruoto. Asettele fileet voidellulle uunipellille. Mausta fileiden pinta mustapippurilla. Pilko sienet pieniksi kuutioiksi ja hienonna kaprikset. Sekoita loput aineet sienten ja kapristen kanssa tasaiseksi tahnaksi. Sivele tahna ahvenfileiden pintaan ja grillaa 220-asteisessa uunissa noin 5 - 7 min. Tarjoile ahvenet paistettujen perunoiden ja savupekonin kanssa.
No comments:
Post a Comment