Search This Blog

Wednesday 5 January 2011

Banaani-passionhedelmäkohokas

1 banaani
1 rkl hunajaa
2 passiohedelmää
0,5 dl valkuaisia (= vajaa kaksi)
1,5 rkl sokeria
vuokien voiteluun margariinia ja sokeria

  1. Voitele kaksi annosvuokaa rasvalla ja sokeroi.
  2. Pilko banaani, halkaise passiohedelmät ja purista niistä mehu siivilän läpi. Soseuta banaanit, passiomehu ja hunaja.
  3. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi.
  4. Sekoita valkuaisvaahto varovasti hedelmäsoseeseen.
  5. Pane kohokasmassa vuokiin, ja tasoita pinta lastalla. Reunojen tulisi olla puhtaat, jotta kohokas nousee tasaisesti.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  7. Tarjoile välittömästi vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

No comments: