Ahvenrullat
300 g nahattomia ahvenfileitä
tilliä
muutama viipale kylmäsavulohta
suolaa ja pippuria
Liemi
1 dl valkoviiniä
2 dl kala- tai kasvislientä
1/2 sipuli
tuoretta timjamia
suolaa
valkopippuria
Leikkaa ahvenesta keskiruoto pois.
Levitä ahvenfileet työlaudalle, mausta ne ja nosta jokaisen fileen päälle pala savulohta sekä tillinoksa.
Kääri file rullalle ja kiinnitä cocktail-tikulla.
Kuori ja hienonna sipuli.
Laita se korkeareunaiseen pannuun ja lisää liemi ja valkoviini sekä timjami.
Kuumenna ja anna hetki poreilla.
Laita ahvenrullat liemeen hautumaan noin 7-10 minuutiksi kannen alle.
Nosta kalat varovasti ylös liemestä ja tarjoile esimerkiksi perunoiden ja sienimuhennoksen kanssa.
No comments:
Post a Comment